Et bibliotek af udførlige Pokémon guides

Hvor skal du starte?

I en verden af Pokémon, kan vi alle støde på spørgsmål, som til tider kan være svært at finde svar på. Vi har lavet en række guides, som forhåbentlig kan være med til at besvare, aflive eller afhjælpe jer med nogle af disse spørgsmål.

Derfor har vi opdelt vores guides på en overskuelig måde, så vi både har noget for forældrene, de nye og til de mere garvede Pokémon samlere.

Pokémon forældreguide

Består tre forskellige guides. Vi beskriver bland andet hvilke pokemon kort der kunne være gode at købe til dine børn, hvordan du kan hjælpe dine børn med at bytte kort uden at blive snydt og hvordan du nemmere kan undersøge værdien af dit barns kort.

De forskellige guides er udarbejdet på baggrund af en stor viden inden for Pokémon, blandet med pædagogfaglig vurdering af hvordan børn interagerer og bruger Pokémon kort både alene og i socialsammenhænge. Vi prøver at tage højde for den svingende diskurs der kan være i et barns sociale kontekster, selvom det kan være svært og afhænger flere forskellige ting. Vi udarbejdet en generel opfattelse af hvordan Pokémon bliver brugt blandt børn, blandt andet med udgangspunkt i barnets anerkendelsessfære.

Pokémon samlerguide for nye

Består også af tre forskellige guide. Her beskriver vi hvordan du finder frem til de kort du skal begynde at samle på, vi har lavet en guide der viser hvor du kan undersøge hvad dit kort er værd, og gennemgår hvordan du kan undersøge om dit kort er falskt. 

Disse guides er udarbejdet ud fra vores viden inden for Pokémon TCG (trading card game), blandet sammen med vores års lange erfaringer. Vi selv været nye på et tidspunkt, men har også mødt og snakket med nye samlere, som er kommet sent ind i denne fantastiske verden af Pokémon kort.

Pokémon samlerguide for erfarne

Her har vi to guides som kan være hjælpsomme. Vi kommer blandt andet med et bud på, giver det mening at du som samler får vurderet dit kort, og vi kommer ind på hvilket vurderingsfirma (grading firm) du kan gøre brug af.

Vi har ikke lige så mange guides under denne sektion, da de erfarne samlere som ofte allerede har tilegnet sig den viden vi prøver at beskrive i de andre guides, eller også har de allerede fundet deres ståsted når det kommer til hvilke og hvordan de vil samle på Pokémon kort.

Generelt

Endeligt har vi udarbejdet nogle generelle guides som består af. Hvordan du som samler spiller Pokemon TCG(O, hvis man spiller “Online”), en lang liste af alle de forskellige Pokémon serier, og hvilket tilbehør du måske bør anskaffe dig.

Disse tre guides er lidt mere generelle, og har ikke nødvendigvis noget med at samle på Pokémon kort, men fungerer som et godt supplement, enten i form af hvordan du passer på dine kort, eller hvordan du spiller med dem.

Pokémon udvikling

Denne fantastiske verden ændrer sig hele tiden, og vi gør vores bedst for at følge med. Vi vil løbende rettet vores guides til, så de også indeholder informationer om fremtidens kort, produkter og andet relevant viden.