Fra drøm til virkelighed

Allerede fra udgivelsen af de første Pokémon kort tilbage i 1999, har denne fantastiske verden af Pokémon appellerede til vores barnlige hjerte. Denne interesse har vi taget med os igennem hele vores ungdom, og med ind i vores voksenliv. Nu sidder vi mere end 20 år senere, og kan endelig bidrage til den verden af Pokémon vi voksede op i.

Hos PokémonSalg drømmer vi om at give nye, som gamle generationer af Pokémon interesserede, den samme fantastiske oplevelse vi sad med tilbage i 1999. Vi ynder at sikre en utrolig høj service, både ved at præsentere et fantastiske stor udvalg af bl.a. enkeltkort, men selvfølgelig også ved at håndtere alle køb hurtigt og sikkert. Vi tager alle jeres spørgsmål meget seriøst, og vil gøre vores bedste for at sikre en behaglig, og kvalitetsfyldt service.

Kort for enhver smag

Hos PokémonSalg vil vi som nogle af de første, ikke blot tilbyde enkeltkort, men lade vores kunder vælge stand ud for deres egne præference. Ønsker du det perfekte Pokémon kort til din samling, eller blot et slidt til at udfylde det sidste hul du mangler, så kan du hos PokémonSalg selv vælge, lige det du leder efter.

Vi går efter at blive centrum for Pokémon, og ynder at blive det sted man går hen, hvis man ønsker at finde et specifikt Pokémon produkt.

Brugervenligheden er i top

Vi har hos Pokémonsalg taget os god tid, for at sikre jeres oplevelse på vores webshop bliver så behagelig, og overskuelig som mulig. Vi har sørget for at I nemt og hurtigt kan navigere rundt mellem vores mange produkter, så I har det bedste udgangspunkt for, at finde lige det i søger.

Vi byder jer altid velkommen, og ser frem til at hjælpe jer.

Hvem er PokémonSalg?

Mark og Morten, som er stifterne af PokémonSalg.dk, er to Pokémon entusiaster med en forkærlighed for Pokémon kort, samlinger og ikke mindst Pokémon miljøet. Vi har kendt hinanden siden folkeskolen, og har dyrket vores passion for Pokémon sammen i over 10 år. Det betyder også, at i hos os kan mærke drivkraften bag vores webshop, som ikke blot er Pokémon, men også venskab. Det er de to ting vi ikke blot ynder at dyrke, men også deler med andre.

Velkommen, til Pokemonsalg.dk