En dag fyldt med Pokémon!

Kom til PokémonSalg.dk’s Pokémon dag i Nykøbing Falster lørdag d. 29/10 kl. 10.00 – 16.00 på Englandsvej 5A.

For at få din GRATIS billet skal du blot udfylde nedenstående, det gør du ved at:

 1. Vælg events
 2. Klik på “Er du klar til en dag fyldt med Pokémon?
 3. Tryk på “Se datoer” og derefter “Gå til tilmelding” ude til højre
 4. Klik f.eks. “Book med telefonnummer”
 5. Tast dit telefonnummer
 6. Udfyld navn og email, klik fluebenene af og tryk gennemfør din bestilling
 7. Gentag ovenstående, hvis du vil have mere end en billet.

Eventet er helt gratis at deltage i, grunden til at man skal have en billet er udelukkende så vi kan sikre at der er plads nok til alle, samt mulighed for at deltage i alle vores aktiviteter.

*BEMÆRK hvis man vil deltage i TCG tourneringen, skal man også udfylde den ekstra formular nederst på siden. Det vil også være muligt at skrive sig på dette på selve dagen, men kun indtil kl. 10:30.

TCG turnering tilmelding

Er du klar til at prøve dine kræfter af i en rigtig Pokémon TCG turnering?

Find dit Pokémon deck frem og gør dig klar til en Pokémon TCG turnering, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier. Hvis du ønsker at deltage i turneringen, er det UTROLIG vigtigt at du læser og forstår alle reglerne omkring turneringen, som du kan finde længere nede på siden, da det er et krav for at kunne deltage.

Der vil kun være plads til 32 deltagere, så det er med at sikre sig en plads, mens der stadig er mulighed! Der er dog krav på MINDST 4 deltagere, før at turneringen kan blive til noget.

Det kræver desuden at dit Pokémon deck bliver godkendt før turneringsstart. Det kan ske ved at henvende sig i kassen eller til en af dommerne.

*Bemærk Det er vigtig du læser og er indforstået med turneringsreglerne, hvis du ønsker at deltage. Du kan nedenfor finde reglerne eller downloade dem ved at trykke her.

Pokémon GO turnering (mobil eller tablet)

Er du klar til at tage kampen op i en fed Pokémon GO turnering?

Find din mobil eller tablet frem, udvælg dit Pokémon hold, og kæmp dig til toppen i vores Pokémon GO turnering. Tilmelding til Pokémon GO turneringen sker på Pokémon-dagen, oppe ved kassen. Tilmelding skal ske i tidsrummet 10.00-10.20.

Der vil være ubegrænset plads, så det er med at gøre sig klar! Der er dog krav på MINDST 4 deltagere, før at turneringen kan blive til noget.

Det kræver desuden at dit Pokémon GO hold bliver godkendt mellem hver kamp. Første gang du skal spille en kamp, kan du få godkendt dit hold i kassen, ellers vil en af dommerne godkende dit hold mellem hver kamp.

*Bemærk Det er vigtig du læser og er indforstået med turneringsreglerne, hvis du ønsker at deltage. Du kan nedenfor finde reglerne eller downloade dem ved at trykke her.

Vigtig info omkring Pokémon TCG turnering

Kort om Turneringen

 • Det forventes at alle turneringsdeltagere har læst og forstået alle nedenstående regler. Ved tvivl, skal man spørge en af dommerne til Pokémon-dagen, eller sende en mail evt. spørgsmål, til info@pokemonsalg.dk.
 • Der spilles bedst ud af 1, hvilket vil sige at hver deltager kun spiller én kamp mod sin modstander. Hvis man vinder en kamp, går man videre til næste runde, men taber man en kamp, er man ude af turneringen.
 • Ved tvivl eller spørgsmål i løbet af en kamp, eller i løbet af turnering, er det kun tilladt at række ud efter en af dommerne.
 • Det er antaget, at du kender til og forstår Pokémon TCG reglerne for at kunne deltage i turneringen.
 • Der vil være præmie til 1., 2., og 3. pladsen.

 

Opbygning og kvalificering af dit Pokémon deck

 • Et deck skal bestå af 60 Pokémon kort.
 • Der må kun benyttes engelske Pokémon kort.
 • Der må ikke benyttes falske kort. Ved tvivl spørg i vores butik, eller en af dem som står for turneringen.
 • Der må ikke være mere end 4 af det samme Pokémon kort i et deck, medmindre der er tale om et energi kort.
 • Alle deltager i turneringen, skal have godkendt deres deck før de kan spille deres første kamp. Der vil være mulighed for at få godkendt sit deck, ved at henvende sig i Pokémonsalg butikken mellem kl 12.00 – 12.50 til Pokémon-dagen.
 • Det er ikke tilladt at skifte kort ud, tage et nyt deck i brug eller på nogen måde manipulere med det deck der er blevet godkendt af dommerne.
 • Der SKAL bruges sleeves på dine Pokémon kort. Alle sleeves skal være helt ens, da de ellers kan anses som værende en markør for specielle eller markerede kort.
 • Bagsiden af dine sleeved kort må ikke have unikke markeringer, tegn eller andet, der vil kunne identificere et Pokémon kort, blot ved at se eller røre ved bagsiden.
 • Vi følger Pokémon.com’s egen liste over Pokémon kort, som ikke er tilladt i en turnering. Du kan se listen over kort som ikke er tilladt ved at trykke på følgende link https://www.pokemon.com/us/pokemon-tcg-banned-card-list/, se listen nederst på siden, eller se listen som ligger ved kasse til Pokémon-dagen.
 • Du må selv sammensætte dit deck som du ønsker, så længe du benytter tilladte Pokémon kort.
 • Det forventes at du selv medbringer skadesmarkører, statusmarkører, samt en terning eller spilmønt.

 

Før kampen begynder

 • Det forventes at hver spiller hilser ordentligt på hinanden før kampen begynder. Ligeledes forventes det at hver spiller siger tak for spillet, efter kampen er afsluttet.
 • Før en kamp begynder, vil de to deltager indbyrdes aftale hvem der må kaste deres spilmønt, for på den måde at finde ud af hvem der vinder retten til at bestemme, hvem der starter i kampen. Hvis der ikke kan findes en enighed, vil der blive slået sten, saks eller papir, bedst ud af 1. Kan der stadig ikke findes en enighed, så vil en dommer vurderer vinderen af sten, saks eller papir.
 • Hvis deltageren, som kaster sin spilmønt, får plat (side uden en Pokémon), vil retten til at bestemme tilfalde modstanderen. Får deltageren krone (side med en Pokémon), tilfalder retten personen som har kastet spilmønten. Ved tvivl eller uenighed, rækkes en hånd i vejret og en dommer vil komme og afgøre udfaldet.
 • Spilmønten skal kastes i en passende højde (omkring skulder højde) og rotere mindst 3 gange, før den lander fladt på bordet igen. Rammer spilmønten gulvet, vil der blive kastet på ny.
 • Er der uenighed eller tvivl blandt de to spillere om hvem der starter efter et møntkast, så vil en dommer hjælpe med at afgøre det.
 • Før en runde begynder skal begge spillere blande deres deck ordentligt, så det er synligt for modstanderen. Hvis en spiller ikke mener at modstanderens deck er blevet blandet ordentligt, skal begge spillere blande deres deck på ny. Hvis en spiller stadig mener at et deck ikke er blevet blandet ordentligt, vil en dommer komme og blande begge decks.
 • Dit deck bliver placeret på bordet, hvorfra der bliver taget af de øverste kort, når der trækkes.

 

Første runde

 • Der laves mulligans til man har en spilbar hånd. Det vil sige, at har du ikke mindst et basic Pokémon kort du kan spille i første runde, så viser du din hånd til modstanderen, blander dit deck på ny, lægge dit deck på bordet, og trækker igen de øverste 7 kort. Dette gentages, til du har en hånd med mindst et basic Pokémon kort. Det er ikke tilladt at blande sin hånd igen, hvis man er utilfreds med de kort man har trukket.
 • Din modstander må trække et kort for hvert mulligan du har lavet. Det vil sige, at får du ikke mindst et basic Pokémon kort der kan spilles i første runde, og du er nødsaget til at trække nye kort, så må din modstander trække et ekstra kort. Hvis du eksempelvis får 2 molligans, og din modstander får 1, så må din modstander trække kort, der svarer til differencen, altså 2–1 = 1 kort. Ved tvivl eller uenighed, rækkes en hånd i vejret og en dommer vil komme og afgøre udfaldet.
 • Skulle det ske at en spiller ikke får et basic Pokémon kort 8 runder i træk, så blandes decket på ny, placeres efterfølgende på bordet, og så vil der blive trukket kort til spilleren får et basic Pokémon kort. Hver gang spilleren trækker et kort som ikke er et basic Pokémon kort, vises det til modstanderen og lægges på bordet. Så snart det første basic Pokémon kort er trukket, blandes alle de andre kort på ny. Decket placeres på bordet, og de resterende 6 kort trækkes øverste fra bunken, så du i alt har 7 kort på hånden. Ved tvivl eller uenighed, rækkes en hånd i vejret og en dommer vil komme og afgøre udfaldet.
 • Når begge modstandere har fået kort på hånden, tages de 6 øverste kort fra bunken, lægges som præmie kort.
 • Før første runde begynder, skal begge spillere lægge de Pokémon kort, de ønsker at spille, med bagsiden opad. Et kort på banen, og så mange kort der ønskes – eller er muligt – på bænken. Når spillet for alvor går i gang, må spillerne vende deres kort.
 • Deltageren som starter må ikke spille et supporter kort, eller angribe i første tur.

 

Sådan afsluttes en Pokémon TCG kamp

 • Den første spiller som får alle sine 6 præmie kort
 • Hvis en spiller ikke har flere kort i sit deck
 • Hvis en spiller ikke har flere Pokémon kort på hverken banen eller bænken.

 

Diskvalifikationsgrundlag

  • Det er ikke tilladt at skifte plads med en anden. Hvis du på nogen måde bliver forhindret i at spille den efterfølgende kamp, så vil du udgå fra turneringen.
  • Vi forventer at du spiller fair og retfærdigt.
  • Det er påkrævet at man snakker, og opfører sig ordentlig, både over for de andre deltagere, men også dommerne.
  • Dommernes ord er altafgørende og skal respekteres. Det vil dømmes fair og efter reglerne, hvis man er uenig kan man efter turneringen er afsluttet, stille spørgsmål. Hvis dette ikke bliver respekteret, kan det resultere i diskvalifikation.
  • Hvis man bliver taget i snyd, diskvalificeres man på stedet.
  • Bruges der falske kort, bliver der skiftet kort ud i løbet af turneringen, eller på andre måder manipuleret med et deck på sådan en måde, at det ikke længere var, som da deltageren fik godkendt sit deck af dommerne før turneringsstart, vil det resultere i diskvalifikation.
  • Alle brud på reglerne resulterer i diskvalifikation. I tilfælde af dette, vil taberen af den sidste spillede kamp mod den diskvalificerede spiller, fungere som vinder, og på den måde tage hans plads i turneringen. Den diskvalificerede spiller taber rettigheden til at deltage i turneringen igen, og mister derpå også sin rettighed til eventuelle præmier.

Vedrørende Pokémon GO turnering

Kort om Turneringen

 • Der spilles bedst ud af 1, hvilket vil sige at hver deltager kun spiller én kamp mod sin modstander. Hvis man vinder en kamp, går man videre til næste runde, men taber man en kamp, er man ude af turneringen.
 • Det er IKKE tilladt at bruge legendariske Pokémon. Du kan se listen over hvilke Pokémon du IKKE må bruge ved at klikke på følgende link, https://www.eurogamer.net/pokemon-go-legendary-pokemon-6002#section-3, kigge listen igennem nederst på siden, eller gennemgå vores liste, som ligger ved vores butik til selve Pokémon-dagen. Er du i tvivl kan du altid spørge i kassen, eller dem som står for turneringen.
 • En kamp vil starte ved at scanne din modstanders “battle code” (QR-kode). Det kræver altså ikke at man bliver venner i spillet først.
 • Der vil KUN blive spillet “Great League”, hvor der er et MAX CP pr. Pokémon på 1.500. Hvis du er i tvivl, spørg i kassen, eller find en af dommerne.
 • Du må selv sammensætte dit Pokémon hold som du ønsker, så længe du benytter tilladte Pokémon.
 • For at deltage i turneringen, kræver det at du er i mindst level 10, da du ellers ikke vil have mulighed for at kæmpe mod andre.
 • Der vil være præmie til 1., 2., og 3. pladsen.

Før kampen begynder

 • Det er tilladt at skifte Pokémon ud mellem hver kamp (såfremt du går vider i turneringen), så længe du benytter dig af tilladte Pokémon.
 • Du må gerne give dine Pokémon fuldt liv mellem hver kamp. Hvis du ikke har give din Pokémon fuldt liv, er det tilladt at skifte den ud, før næste kamp starter.
 • Der må ikke bruges mere end to skjolde i en kamp.
 • Der er ikke nogle minimums grænse for hvor stærk dine Pokémon skal være i en kamp, dog må din Pokémon ikke overskride 1.500 CP, da du ellers ikke vil kunne bruge den.

Diskvalifikationsgrundlag

 • Det er ikke tilladt at skifte plads med en anden. Hvis du på nogen måde bliver forhindret i at spille din kamp, så vil du udgå fra turneringen.
 • Vi forventer at du bliver i turneringsområdet så længe du stadig er en del af turneringen. Er du ikke klar til næste kamp, udgår du fra turneringen.
 • Vi forventer at du spiller fair og retfærdigt, samt udviser god “sportsmanship”. 
 • Det er påkrævet at man snakker, og opfører sig ordentlig, både over for de andre deltagere, men også dommerne. Det er god kutyme at sige tak for kampen, både før og efter man har spillet, samt hverken er en dårlig taber/vinder.
 • Dommernes ord er altafgørende og skal respekteres. Det vil dømmes fair og efter reglerne, hvis man er uenig, kan man efter turneringen er afsluttet, stille spørgsmål. Hvis dette ikke bliver respekteret, kan det resultere i diskvalifikation.
 • Hvis man bliver taget i snyd, diskvalificeres man på stedet.
 • Alle brud på reglerne resulterer i diskvalifikation. I tilfælde af dette, vil taberen af den sidste spillede kamp mod den diskvalificerede spiller, fungere som vinder, og på den måde tage hans plads i turneringen. Den diskvalificerede spiller taber rettigheden til at deltage i turneringen igen, og mister derpå også sin rettighed til eventuelle præmier.
 •