Hjem » Forseglede produkter » Booster boxes

Viser alle 4 resultater

Lost Origin booster box

1.049,95 Kr. inkl. moms

Astral Radiance booster box

1.049,95 Kr. inkl. moms

Chilling Reign booster box

1.149,95 Kr. inkl. moms

Brilliant Stars booster box

1.193,95 Kr. inkl. moms

Booster boxes

Hele pakker!

Hvis man snakker om booster pakker, kan man næsten ikke undgå at snakke om booster boxe. En boks består af 36 booster pakker, samlet i en fed indpakning, der også fungerer som et display. Både for dem der ønsker at beholde forseglede produkter, men også børn og samlere som ønsker en masse enkeltkort, er en booster box utrolig tiltalende.

Jo flere desto bedre

Fordelen ved en booster box er, at du har langt større chance for at få nogle af de helt sjældne kort. Når du køber en enkelt booster pakke i butikkerne, ved du ikke om det er en heavy eller light pack. Det er et begreb som bruges blandt samlere, der kan være med til at indikere om der er noget af værdi i pakkerne. De sjældne kort som kan være utrolig værdifulde, har langt mere glimmer og vejer lidt mere end de normale kort. Det betyder også, at en heavy pack vil have en stor chance for at indeholde et værdifuldt kort, hvor en light pack vil have en lille chance for indeholde et værdifuldt kort.

Når du køber en booster box, er du som udgangspunkt garanteret nogle heavy packs, hvilket betyder at du har en stor chance for at få et værdifulde kort. Man er næsten altid garanteret nogle forskellige typer af de sjældne kort i hver af de nye bokse. Det skal dog siges, at pokémon har gjort meget ud af at man ikke kan veje nyere pakker, så ovenstående gælder først og fremmest de lidt ældre. 

Hvis man ser på en gammel booster box, som f.eks. base set booster box, så var chancen dengang 1:3 for en “heavy pack” og man ville derfor oftest få 12 heavy og 24 light packs fra en booster box på 36 pakker. Generelt holdt Pokémon sig til disse odds i hele Wizard of the Coast æraen, det vil sige at det også gælder i sets som Jungle, Fossil, Base set 2, Team rocket, Neo genesis, Neo destiny, Aquapolis, Skyridge og alle de andre du kender.

Hos Pokemonsalg.dk har vi en masse billige Pokémon kort og pakker. EX, GX, V, Vmax og Vstar Pokémon kort, vi går efter at have det hele på vores webshop, enten som enkeltkort eller i en af de mange fantastiske pakker. Så skal du købe den perfekte gave, eller forkæle dig selv med noget nyt, så vil pokemonsalg.dk have de billige booster boxe som du mangler.