Hjem » Forudbestil

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Forudbestilling af Pokémon Silver Tempest!

En ildevarslende rumlen ekko i det fjerne, og Lugia VSTAR dukker op fra havets mørke dybder for at besvare dets kald! Udforsk ukendt territorium med eventyrlystne ekspeditionskammerater, herunder Alolan Vulpix VSTAR, Serperior VSTAR, Unown VSTAR og Mawile VSTAR. I mellemtiden venter en legendarisk kamp, ​​da Regieleki VMAX og Regidrago VSTAR vågner fra dvalen. Oplev stærke partnerskaber i Trainer Gallery kort, og sæt kursen mod eventyr med Pokémon TCG: Sword & Shield – Silver Tempest udvidelsen!

Vil du forudbestille et produkt?

Vi ved at ventetiden kan være lang, når der kommer en masse nye fede Pokémon produkter. Hos PokémonSalg gør vi vores bedst for, at du kan modtage dit produkt på udgivelsesdatoen.

Ønsker du at forudbestille et eller flere produkter, skal du være opmærksom på følgende:

  • Grundet Corona kan der være forsinkelser på forudbestillinger. Derfor er det vigtigt, at du forholder dig til den udgivelsesdato der står beskrevet på produktsiden, da der kan være forskellige udgivelsesdatoer, på de forskellige produkter.
  • Du skal være forberedt på, at der kan forekomme ændringer i udgivelsesdatoen.
  • Hvis du laver en forudbestilling på disse produkter, og kombinerer dit køb med et produkt der er på lager (et produkt som ikke er en forudbestilling). Så vil din ordre først blive sendt, når alle varer er klar.
  • Hvis du laver en forudbestilling, vil produktet blive sendt dagen før den aktuelle udgivelsesdato.
  • Du vil ikke betale for dit produkt, før din ordre er sendt fra vores lager og sikkert på vej mod dig.
  • Vi leverer nogle af de skarpeste priser på marked.

Ovenstående gør sig gældende for alle forudbestillinger af produkter.

Hvis du har yderligere spørgsmål til bestillingen af det kommende udgivelser, er du altid velkommen til at kontakte os på: info@pokemonsalg.dk