Hjem » Pokemon pakker » Pokemon booster box

Viser alle 11 resultater

Pokemon Scarlet and Violet booster Box

Pokemon Scarlet and Violet booster Box

1.049,95 Kr. inkl. moms

Booster box

Hvad er en booster box?

Hvis man snakker om booster packs, kan man næsten ikke undgå at snakke om booster boxe. En boks består af hele 36 booster packs, samlet i en fed indpakning, der også fungerer som et display. Det er på den måde den bedste måde at erhverve sig mange Pokemon kort fra en bestemt serie. Det er vigtigt at man ved, at de booster packs og kort man får i en booster box, ikke er tilfældig. Forest på alle bokse står der nemlig hvilken serie af kort man får, og der findes ikke bokse som indeholder mere end en serie, derfor skal du være opmærksom på hvilke kort du ønsker, og købe efter det.

Jo flere desto bedre

Fordelen ved en booster box er, at du har langt større chance for at få nogle af de helt sjældne kort. Når du køber en enkelt booster pack i butikkerne, ved du nemlig ikke om det er en heavy eller light pack. Det er et begreb som bruges blandt samlere, der kan være med til at indikere om der er noget af værdi i pakkerne. De sjældne kort som kan være utrolig værdifulde, har langt mere glimmer og vejer lidt mere end de normale kort. Det betyder også, at en heavy pack vil have en stor chance for at indeholde et værdifuldt kort, hvor en light pack vil have en lille chance for indeholde et værdifuldt kort.

Når du køber en booster box, er du som udgangspunkt garanteret nogle heavy packs, hvilket betyder at du har en stor chance for at få et værdifulde kort. Man er næsten altid garanteret nogle forskellige typer af de sjældne kort i hver af de nye bokse. Det skal dog siges, at pokemon har gjort meget ud af at man ikke kan veje nyere pakker, så ovenstående gælder først og fremmest de lidt ældre. Det er dog en tendens vi ser vende tilbage igen.

Hvis man ser på en af de helt gammel booster boxe, som eksempelvis en “base set” booster box, så var chancen dengang 1:3 for en “heavy pack” og man ville derfor oftest få 12 heavy og 24 light packs fra en booster box på 36 pakker. Generelt holdt Pokemon sig til disse odds i hele Wizard of the Coast æraen, som løb fra 1999 og frem til 2003 i Europa. Det vil sige, at det også gælder i sets som Jungle, Fossil, Base set 2, Team rocket, Neo genesis, Neo destiny, Aquapolis, Skyridge og alle de andre du måske kender fra den gang.