Hjem » Pokemon pakker » Pokemon tin box » Pokemon poke ball tins

Viser alle 6 resultater

Pokemon poke ball tins

Hvorfor vælge en poke ball tin?

Med en poke ball tin kan du opbevar og beskyt dine Pokemon kort på en unik måde! Denne Tin er designet til at ligne en af de mange forskellige Poke balls, som også er kendt fra både serierne og filmene. Det er ydermere en fantastisk måde at opbevare og transportere dine yndlingskort på.

Poke ball Tin indeholder tre Pokemon booster packs, og enten en spilmønt eller unikke pokemon klistermærker. Det varierer hvilke forskellige booster packs en poke ball tin indeholder, da det afhænger af udgivelsesåret og typen af poke ball, men giver alle et udvalg af tilfældige kort, der kan hjælpe med at udvide din samling og give dig flere muligheder i spillet.

 

En pokemon tin som passer til alle

Pokeball Tin er det perfekte produkt til Pokemon fans i alle aldre. Den er både praktisk og stilfuld og kan bruges til at opbevare dine yndlingskort eller fungerer som en dekoration på dit værelse. Den er også velegnet som en gave til en som elsker Pokemon.

Så hvis du er på udkig efter en ny og spændende måde at opbevare og udvide din Pokemon kortsamling, så er en Poke ball tin det perfekte valg for dig! Med sit unikke og ikoniske Poke ball design er det en måde at vise din kærlighed til Pokemon universet på, samtidig med at du holder dine kort beskyttet og i god stand.