Hjem » Tilbehør » Beskyttelse til kort » Semi rigid
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Semi rigid

Hvad er et Semi rigid?

Semi-rigid sleeves er en form for beskyttelseslommer og minder lidt om en toploader. Et semi rigid bruges til at beskytte dine spillekort, som eksempelvis Pokemon kort,  mod slid og skader. Disse semi rigids er lavet af plastik, og typisk er de fri for PVC plast. Beskyttelseslommen giver en vis hårdhed og beskyttelse, men er stadig fleksibelt nok til at tillade en let adgang til kortene indeni.

Semi rigid sleeves er meget holdbare og kan modstå mindre, bøjning og andre skader, der kan påvirke kortene, mens de stadig tillader kortene at være synlige gennem det klare materiale. Semi rigids har dog stadig ikke samme hårdhed, som eksempelvis toploaders har. De kan bruges til at beskytte en bred vifte af kort, som eksempelvis Pokemon kort, Magic eller blood and flesh.

Hvordan bruges et semi rigid?

Semi rigid sleeves er lette at bruge. Beskyttelseslommen har en åbning i toppen, der gør det nemt at indsætte og fjerne Pokemon kortet, mens de stadig er sikkert beskyttet. Den store lomme gør det nemt at placeret kortet sikkert, så der stadig er luft rundt om kortet, men uden at det bevæger sig.

Hvorfor skal man bruge et Semi rigid?

Semi rigids er ikke blot en fantastisk måde at beskytte sine Pokemon kort på, men hvis du er en samler som eksempelvis ønsker at sende nogle af sine kort til vurdering, så skal de sendes i et semi rigid. Det skyldes, at en toploader er for lille i forhold til kortet, samt den hårde plast gør, at man risikerer at beskadige kortet. I og med at et semi rigid er en del større end en toploader, er der tilpas meget plads rundt om kortet, hvilket gør at grading firmaerne uden problemer kan klippe kortet fri.

Kort sagt er semi rigid sleeves en fremragende måde at beskytte dine eksempelvis dine Pokemon på. Med deres hårdføre materiale, og gennemsigtige design, kan du finde den perfekte løsning til at beskytte dine ting mod slid og skader, eller nemt og sikkert gøre klar til at sende dine kort til vurdering.