Hjem » Tilbehør » Opbevaringsbokse, kortholdere og dividers

Viser alle 9 resultater

Topdeck Opbevaringsboks til 4000 kort

79,00 Kr. inkl. moms

UltraPro Kortstandere (Small Lucite, 5 stk)

29,95 Kr. inkl. moms

Pokémon Gyarados opbevarings tin box

24,95 Kr. inkl. moms

Pokémon Raichu opbevarings tin box

24,95 Kr. inkl. moms

Pokémon Eldegoss V opbevarings tin box

29,95 Kr. inkl. moms

Rayquaza Crystal Guardians tin (åbnet)

49,95 Kr. inkl. moms

Groudon Crystal Guardians tin (åbnet)

49,95 Kr. inkl. moms

Deck Box (kort opbevarings boks) – Squirtle

42,95 Kr. inkl. moms

Deck Box (kort opbevarings boks) – Charizard

42,95 Kr. inkl. moms

Sikkert, flot og præsentabelt

 

Opbevaringsbokse, kortholdere og dividers

Hvis du ynder at tage din Pokémon kort med rundt, kan det være en stor fordel, med en sikker form for opbevaring. Kort opbevaring, og deck boxes findes i mange forskellige størrelser. De almindelige bokse kan indeholde nogle få hundrede kort, men kan købes så de kan indeholde flere tusinde. Du har desuden mulighed for få dem med et neutralt case, eller med et motiv som eksempelvis Charizard. Hvis du få graded dine kort, har du også mulighed for at købe opbevarings kasser, som kan indeholde de høre grading cases.

Husk dividers

Dividers medfølger i nogle deck bokse, men købes som udgangspunkt separat. De fungerer som et afstandsstykke mellem dine enkeltkort, og kan være ideelt hvis du eksempelvis har flere forskellige serier af Pokémon, eller gerne vil adskille dine værdifulde kort, fra dine mere almindelige.

 

Special opbevaring og kortholder

Sikkerhed først og fremmest

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine enkeltkort, eller forseglede Pokémon produkter, så har du mulighed for at investere i en hard cases. De fås i flere forskellige størrelser, former og med forskellige låsemekanismer, og virker til alt lige fra enkeltkort, til booster boks og ETB’er.

Stilet fremvisning af dine Pokémon kort og pakker

Muligheden for en mere præsentabel, men også beskyttende måde at opbevare dine Pokémon produkter på, er stødt stigende. Der kommer flere og flere om buddet, hvilket også betyder at udvalgte hele tiden bliver bedre og større. Du har ydermere mulighed for at erhverve dig kortholdere i forskellige farver og typer materiale, så du kan vise dine kort frem på en præsentabel måde.