Handelsbetingelser hos PokémonSalg I/S

Generelle oplysninger
PokémonSalg I/S
Bøgevej 9
4872 Idestrup
CVR nr.: 42258806
Telefon: 21182232
E-mail: info@pokemonsalg.dk

Det er som udgangspunkt ikke muligt at kontakte PokémonSalg.dk telefonisk, uden en forudgående aftale. For kundeservice benyt info@pokemonsalg.dk

Pokémonsalg.dk’s indehavere er Morten Lerkenfeld Henningsen & Mark Wrang Sigsgaard.

Betaling

PokémonSalg I/S modtager betaling med VISA, Dankort, Mastercard m.fl. betalingskort. Dertil modtager vi også betaling med Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Levering

PokémonSalg I/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 18 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi leverer til hele Danmark til kr. 40,- ved valg af pakkeshop og kr. 60,- ved valg af privatadresse, visse kampagner kan betyde leveringen koster mindre periodiske.
Dog er Grønland og Færøerne undtaget, hvis du ønsker at bestille til disse to lokationer, skal du kontakte os før bestilling, da der vil være yderligere omkostninger.

Vi sender udelukkende med GLS og PostNord.

Hvis vi reklamerer med gratis fragt, gælder dette i hele Danmark undtagen Grønland og færøerne.

Pakker til pakkeshop som ikke afhentes i tide, kan sendes igen på købers regning, man vil i disse tilfælde blive kontaktet af PokémonSalg I/S, hvor man enten kan betale for en ny forsendelse eller få refunderet sit køb. I disse tilfælde refunderes fragtomkostningerne ikke.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Ved reklamation gælder samme procedure for retur som ved returret, dog refunderer vi fragtudgiften du måtte have gennem vores returportal, hvis reklamationen er gyldig.

Køb af brugte varer

Ved køb af brugte produkter vil vi tage udgangspunkt i produktets stand ved køb. Vi inddeler generelt standen på enkeltkort til at være i en af vores 3 kategorier: Flot, Ok og slidt stand. Ved køb af enkeltkort accepterer man den beskrevne stand af hver kategori, som findes i detaljer her. Billederne for brugte enkeltkort vil altid blot være vejledende og den modtagne vare kan derfor afvige i stand.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. PokémonSalg I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
PokémonSalg I/S
Bøgevej 9
4872 Idestrup

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, kan du blive bedt om at medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Hvor længe der går før du har pengene på din konto, kan variere afhængigt af din bank.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, med mindre der er reklameret med andet. Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives ved at benytte sig af vores returportal her eller ved at skrive til info@pokemonsalg.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, ved brug af returportalen er det nok at udfylde denne. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du benytte dig af vores returportal og sende varen til:
PokémonSalg I/S
Bøgevej 9
4872 Idestrup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Ved brug af returret, refunderes det originale fragtbeløb ikke.

Gå til returportal

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal udfylde og vedlægge en returseddel i pakken.  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan finde din returseddel ved at trykke her. 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Ved fortrydelse af køb af enkeltkort, skal varerne sendes retur forsvarligt. Som udgangspunkt skal det sendes på samme måde som de blev modtaget. Vi forbeholder os retten til ikke at tage beskadigede varer retur, hvis de ikke er i samme stand som da de blev sendt fra os.

Ved enkeltkort skal man som minimum lægge kortene i mellem to stykker pap og derefter i en plastikpose eller lignende, samt have ekstra emballage udenom til at sikre mod stød. Du kan læse mere om forsvarlig emballage her.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Gavekort

Køb & Indløsning
Hos Pokemonsalg.dk har du blandt andet mulighed for at købe et Gavekort. Gavekortet kan udelukkende indløses i forbindelse med køb af en eller flere varer fra Pokemonsalg.dk’s webshop, og kan således ikke bruges til at købe flere gavekort, ligeledes kan rabatkoder heller ikke bruges til at købe et gavekort.

Hvis værdien af gavekortet ikke dækker den ordre, du ønsker at gennemføre, kan differencen blive betalt ved at anvende en af de accepterede betalingsmetoder (kortbetaling eller mobilepay). Gavekort og andre eventuelle tilgodehavender kan kun blive indløst ved gennemførelsen af din ordre. Værdien af gavekortet kan ikke udbetales kontant, og der vil ikke komme renter på et gavekort.

Hvis en ordre, der er betalt med et tilgodehavende eller et gavekort, bliver annulleret, vil dette tilgodehavende ligeledes blive overført til din gavekorts saldo på pokemonsalg.dk og vil derfor ikke blive udbetalt kontant. Du kan altid tjekke din saldo på dit gavekort eller tilgodehavende, ved at bruge vores gavekorts saldo tjek her på pokemonsalg.dk.

Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen, beløbet vil herefter bortfalde.
Denne dato vil ikke blive forlænget ved forsøg på at købe et nyt gavekort med et gavekort.

Forudbestilling

 • Grundet Corona kan der være forsinkelser på forudbestillinger. Derfor er det vigtigt at du forholder dig til den udgivelsesdato der står beskrevet på produktsiden, da der kan være forskellige udgivelsesdatoer på de forskellige produkter.
 • Hvis du laver en forudbestilling på disse produkter, og kombinere dit køb med et produkt der er på lager (et produkt som ikke er en forudbestilling). Så vil din ordre først blive sendt, når alle varer er klar.
 • Hvis du laver en forudbestilling, vil vi bestræbe os på at produktet bliver sendt dagen før udgivelsesdatoen. 
 • Du skal være opmærksom på, at udgivelsesdatoen for produkterne kan blive skubbet.
 • Du vil ikke betale for dit produkt, før din ordre er sendt fra vores lager og på vej mod dig.

Ovenstående gør sig gældende for alle forudbestillinger af produkter. Du kan tydeligt se om det er en forudbestilling på produktsiden.

Webshop mærket & garanti

Vi er hos PokémonSalg.dk webshop mærket. Det betyder at vi er godkendt af webshop-maerket.dk som har lavet en gennemgang af vores webshop. Det har til formål at skabe de bedste rammer for dig som køber, når en 3. part har godkendt os.
Helt konkret tilbyder webshop-maerket.dk også en garanti, da de står inde for os. Det betyder at du som køber har en garanti for at få refunderet op til 1000kr af webshop mærket, hvis du opfylder deres krav, skulle der opstå en tvist imellem os. Du kan læse meget mere om webshop mærkets formål her og om denne køber-garanti her.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Link: Klageportal for Nævnenes Hus Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@pokemonsalg.dk

Kampagner, tilbud og lignende

Vi vil altid gøre vores bedst for, at kunne skaffe flere produkter hjem til vores kunder, men da Pokémon bliver printet efter hvilke serie der er aktuel, kan vi få den udfordring, at der simpelthen ikke kan skaffes flere af de respektive produkter. Derfor vil der som udgangspunkt altid gælde, at varer på tilbud/kampagne, kun gælder “så længe lager haves”, medmindre andet er beskrevet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om der er mulighed for at bestille mere hjem af det givende produkt.

Senest opdateret 06-07-2023