Hjem » Pokemon pakketilbud

Viser alle 8 resultater

100 stk unikke Pokémon kort

124,95 Kr. inkl. moms

Lille Pokémon tilbehørspakke

69,00 Kr. inkl. moms

Stor Pokémon tilbehørspakke

319,00 Kr. inkl. moms

Stor Pokémon startpakke

669,95 Kr. inkl. moms

Begynder Pokémon startpakke

199,95 Kr. inkl. moms

Mellem Pokémon startpakke

389,95 Kr. inkl. moms

Luksus Pokémon tilbehørspakke

319,00 Kr. inkl. moms

Mellem Pokémon tilbehørspakke

147,00 Kr. inkl. moms

Pakketilbud
Vi har sørget for en masse gode Pokémon pakketilbud til jer, der gerne vil hurtigt og effektivt i gang med at samle på de seje Pokémonkort. Vi har sammensat pakketilbudene, så du frit kan vælge efter dit behov. Uanset om du vil bare vil have et par enkelte booster pakker eller en helt stor boks, så har vi taget højde for det.

I alle pakker finder du forskellige varianter af pakker med kort, og så har vi oven i købet sørget for at inkludere det tilbehør, som vi anbefaler til den nye samler.

Vi vil gerne give dig en kort forklaring af det tilbehør, der medfølger i pakkerne.
Kort
Pokémon kort kommer faktisk i flere forskellige størrelser. De mest almindelige er de traditionelle kort, der har eksisteret i Europa siden 1999. Kortene måler 6,3 x 8,8 cm. Disse kort finder du i alt fra booster packs til de store pakker, hvor du også kan finde jumbo kort. Jumbokort er kort fortalt en stor variant af de traditionelle kort. Jumbokort  har generelt en markant anderledes æstetik, da de ikke kan bruges til at spille med. Så hvis du gerne vil have noget, der skiller sig ud fra mængden, så er jumbokort altid et sikkert valg.
Sleeves
Det er altid en god idé at beskytte sin kort. Derfor anbefaler vi, at man bruger sleeves. Grundlæggende er et sleeve egentligt bare et tyndt styke plastic, hvor man let kan putte sit kort ned i. Dette beskytter kortet fra ridser, der let kan forekomme ved almindeligt brug – dette gælder, hvad enten man bytter eller spiller med sine kort.

Sleeves fås også i flere forskellige varianter. Den mest almindelige er fra mærket UltraPro. Den mest prisvenlige er også den mest kendte, da den beskytter dine kort for et meget lille beløb. Vil man gerne gå skridtet videre – hvis man eksempelvis har trukket et meget flot og sjældent kort – kan man vælge at bruge toploaders. Toploaders har næsten samme dimensioner som et normal sleeve, men er lavet af en meget tykkere plastic. Udover at beskytte mod ridser, kan toploaders også kort mod at blive krøllede eller bøjede.
Mapper og lommesider
De fleste Pokémon-samlere vil gerne have deres kort opbevaret, mens de samtidig kan se på dem. Her kommer mapper ind i billedet. De fleste er bekendt med en ganske almindelig kontormappe, hvor man kan opbevare dokumenter. Selvsamme kan man faktisk også kombinere med lommesider og få et godt resultat.

Lommesider er ganske enkelt en side på størrelse med at A4-ark, hvor der er ni lommer, der har samme dimensioner som et Pokémonkort – inklusiv lidt ekstra plads, hvis der er et sleeve uden om kortet. I venstre side af lommerne er der huller, der passer til stort set alle typer kontormapper. Derfor er det ganske nemt bare at placere lommesiderne i mappen, som man normalt ville gøre det med dokumenter og lignende. På den måde kan man altså nemt bladre i sin samling, der samtidig er godt beskyttet.